Dette VAR meg
Dette VAR meg

Jeg har hatt reisen før deg, og vet hvordan det kan være. Jeg vet at det er tøft, men jeg vet at endring er mulig om du vil det.

Vi pleide å være på ferie i Nord-Norge hver sommer, der det alltid var et høydepunkt å dra på et lite fjell. Når jeg sier høydepunkt, var det for alle utenom meg, og når jeg sier lite fjell, mener jeg virkelig et lite fjell. Det var en liten fjelltopp man brukte ca 30 minutter å bestige.

Før denne fjellturen gruet jeg meg voldsomt, når vi begynte å gå, gikk vi sakte, og jeg tok som forventet ekstremt mange pauser. Etter 10-20 minutter, måtte jeg stoppe helt opp, grunnet blodtrykksfall og svimmelhet. Jeg fikk tåkesyn, og kom meg virkelig ikke opp.
DETTE var MIN wakeup-call. Jeg ville jo ikke ha et slikt liv?


Så hvilke endringer gjorde jeg?
Livsstilsendring er ikke enkelt, men jeg skal fortelle litt om hvilke verktøy man kan benytte seg av og hva som har fungert og ikke fungert for meg.


Jeg startet nok ganske tidlig på måltidserstattere og ble helt besatt av alle trend dietter som selger "Gå ned 20 kilo NÅ". Jeg trodde dette var eneste løsningen til vektnedgang. Jeg merket ganske raskt endringer på kroppen, men var stadig sulten. Mange av måltidene ble byttet med shake, og klarte ikke å gi meg den energien jeg trengte. Jeg ble slapp og sliten. Jeg var så heldig at jeg i samme periode vant et treningsprogram og kostholdsplan for nybegynnere. Dette fulgte jeg til punkt og prikke. Jeg merket raskt endringer på kroppen, og mye ville ha mer.


Jeg klarte å finne tid til trening, og tid til matplaging. Jeg kvittet meg med sukkerholdig mat, og godteri og gikk til innkjøp av mer næringsrik mat og gode erstatninger for sukker.
Jeg ble så glad i trening, at jeg trente flere dager i uken. Jeg ble sterkere, fikk bedre kondisjon og jeg begynte å se en mye mer fornøyd jente i speilet. Klærne ble for stor, og jeg trivdes mer i egen kropp.


Dette er mer en bare vektnedgang

 • I dag trives jeg i egen kropp
 • Jeg har energioverskudd
 • Jeg har et godt søvnmønster
 • Jeg har en funksjonell kropp og bedre helse
 • Jeg har fysisk kapasitet til å hele tiden utfordre meg på trening
 • Jeg vet hvordan jeg skal ta fornuftige valg i en hektisk hverdag
 • Jeg har en bedre selvfølelse og selvverdi
 • Jeg opplever mestring i hverdagen


Det har forandret livet mitt totalt.

Jeg er i dag online coach og personlig trener slik at jeg kan få gleden av å hjelpe andre i lignende situasjoner. Jeg vet hvilke spørsmål man kanskje sitter inne med, og jeg vet hvordan det er å være i en kropp man misliker. Det er utrolig givende å se kunder bli sterkere, få bedre følelse, se seg selv i speilet og si "HUN/HAN der liker jeg skikkelig godt", Kunder som sier de kjenner på mestring, er blitt trygg i styrkesalen og kunder som nå klarer seg helt på egenhånd!


Jeg brenner for hva trening og kosthold gjør med kroppen vår. Både psykisk og fysisk. Hvordan det endrer oss som kjæreste, venn og ikke minst foreldre som skal ta vare på sine barn og følge opp de i årene som kommer. Trening og kosthold VET vi er den BESTE medisinen til bedre psykisk helse.
Dette er RESEPTFRI MEDISIN.


Endring tar tid, og slike endringer som dette tar flere år. 
Når jeg som coach hjelper deg som kunde, er jeg realistisk med deg om veien videre og jeg er der for å holde motivasjonen din oppe over tid.
Jeg skal være der å heie på deg, pushe deg, og være DIN samarbeidspartner fremover.

Jeg skal være der for å se på dine små steg mot noe mye større, når du ikke ser det selv.

Som coach er jeg ærlig, jeg ansvarliggjør deg, er tydelig, og kan være dirkete. For vi jobber sammen om å nå DITT mål


.

Dette var min hverdag i 2010.

Jeg er i dag ei livsglad dame, som elsker fysisk aktivitet, og er helt avhengig over det overskuddet jeg får av å være aktiv og ha et godt kosthold.

Fra liten av var jeg ikke en jente som var glad i sport, og sluttet på samtlige aktiviteter, utenom korps.
Jeg har alltid vært ekstremt glad i godteri, potetgull og mye mat.
Denne komboen er som dere forstår ikke forenelig med god helse, barn som voksen.
Når jeg ble eldre å flyttet for meg selv, ble det mye lettvint mat, billigste løsninger, og mye take-away. Jeg er 178 høy, og på dette tidspunktet veide jeg 125 kilo.

Kjenner du deg igjen?

 • Lite energi og mangler overskudd
 • Får lett høy puls, og er ikke glad i fysisk trening
 • Avhengig av sukker og søtsaker
 • Vanskelig å vite hvilke endringer man skal gjøre med maten
 • Lite eller ingen struktur på trening
 • Føler seg ukomfertabel og utrygg på treningssenter
 • Mye trøtt og sliten
 • Mangler energi til det du vil gjøre i løpet av en dag, og opplever at døgnet har "for lite timer".